relationele hulpverlening

Kom je er samen niet meer uit, dan is baatkracht dè plek om de vastgelopen relatie weer een positieve wending te geven. Bij baatkracht leer je vaardigheden die leiden tot een betere relatie en bundelen we de krachten voor een gewenste verandering.

Iedereen heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen pijn en verdriet maar ook zijn eigen kracht. Jij of jullie ook! Hiermee gaan we samen aan de slag en we gaan op zoek naar antwoorden die de basis vormen voor een mooiere krachtige nieuwe periode. De weg hier naar toe is niet altijd gemakkelijk, maar ook de pijnlijke en verdrietige momenten moeten een plaats krijgen. Om er sterker uit te komen. Hier helpt baatkracht je bij.

Wat is baatkracht? Een therapeut of een coach? Het antwoord op deze vraag bepaal jij. Baatkracht is bovenal hulpverlener. Uitgangspunt is dat je gemotiveerd bent om met jezelf (en elkaar) aan de slag te gaan. Er is geen therapeutische toverformule die jouw problemen oplost. Jullie ‘moeten’ het uiteindelijk zelf doen en krijgen daarbij hulp en begeleiding van baatkracht. Daarom spreek ik liever over coaching, in plaats van therapie. baatkracht maakt gebruik van beproefde (en bewezen succesvolle) methodieken uit de gezins- en relatietherapie. Ik werk bij voorkeur samen met jou en de voor jou belangrijke mensen. Soms lukt dat niet meteen. In dat geval gaan we eerst samen aan de slag om eventueel in later stadium anderen daarbij te betrekken. Aandacht voor jou èn je omgeving leidt tot een duurzaam herstel van relaties op korte en lange termijn.

Vanwege mijn geheimhoudingsplicht blijft alles wat besproken wordt binnenskamers. . Ik ben jouw vertrouwenspersoon en alleen jij bepaalt wat naar buiten komt en wat niet.